Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1879
https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1879
Title: | Efecto del nivel de proteínas y lípidos en el crecimiento de Goodea atripinnis (Jordan, 1880) (Pisces: Goodeidae)". |
Authors: | Vázquez González, Angélica |
Asesor(es): | Plata Pérez, Fernando Xicotencatl Plata Pérez, Fernando Mendoza Martínez, Germán David |
Keywords: | CIENCIAS AGROPECUARIAS DOCTORADO |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Universidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco |
URI: | https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1879 |
Appears in Collections: | Doctorado en Ciencias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
190707.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License