Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1879

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPlata Pérez, Fernando Xicotencatl
dc.contributor.advisorPlata Pérez, Fernando
dc.contributor.advisorMendoza Martínez, Germán David
dc.contributor.authorVázquez González, Angélica
dc.creatorVázquez González, Angélica
dc.date.accessioned2020-10-03T02:18:20Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:53:49Z-
dc.date.available2020-10-03T02:18:20Z-
dc.date.available2021-04-29T18:53:49Z-
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1879-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS AGROPECUARIASes_MX
dc.subjectDOCTORADOes_MX
dc.titleEfecto del nivel de proteínas y lípidos en el crecimiento de Goodea atripinnis (Jordan, 1880) (Pisces: Goodeidae)".es_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Doctorado en Ciencias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
190707.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons