Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2031

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorVega y León, Salvador
dc.contributor.advisorDíaz González, Gilberto
dc.contributor.advisorRamos Espinosa, María Guadalupe
dc.contributor.authorRamírez Vega, María de Lourdes
dc.creatorRamírez Vega, María de Lourdes
dc.date.accessioned2020-10-03T02:29:21Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:57:21Z-
dc.date.available2020-10-03T02:29:21Z-
dc.date.available2021-04-29T18:57:21Z-
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2031-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS AGROPECUARIASes_MX
dc.subjectMAESTRIAes_MX
dc.titleComposición de las semillas de Chia (Salvia hispanica) y efecto de la incorporación de su aceite en un producto cárnicoes_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Maestría en Ciencias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77854.pdf759.39 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons