Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/42489

Title: De la cuerda y el venado a la charrería: los mexicanos y sus transformaciones
Authors: Ana G. Valenzuela Zapata,
Issue Date: 5-Aug-2011
Publisher: Rural Societies, Production and Environment
Sociedades Rurales, Producción y Medio Ambiente
Sociétés rurales, production et environnement
Series/Report no.: Rural Societies, Production and Environment; No 21 (2011): Vol. 11; No. 21, 2011; 145-149
Sociedades Rurales, Producción y Medio Ambiente; Núm. 21 (2011): Vol. 11; No. 21, 2011; 145-149
Sociétés rurales, production et environnement; No 21 (2011): Vol. 11; No. 21, 2011; 145-149
Abstract: Sin resumen.
Description: 
URI: https://sociedadesruralesojs.xoc.uam.mx/index.php/srpma/article/view/185
Other Identifiers: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/42489
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons