Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2799

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFerrara Guerrero, María de Jesús
dc.contributor.authorAlva Martínez, Alejandro Federico
dc.creatorAlva Martínez, Alejandro Federico
dc.date.accessioned2020-10-03T04:46:05Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:55:55Z-
dc.date.available2020-10-03T04:46:05Z-
dc.date.available2021-04-29T18:55:55Z-
dc.date.issued2007
dc.date.submitted2007
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2799-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS BIOLOGICAS Y DE LA SALUDes_MX
dc.subjectDOCTORADOes_MX
dc.titleSelección y cultivo de cladóceros capaces de utilizar Microcystis aeruginosa como alimento : estudio de laboratorios y mesocosmoses_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Doctorado en Ciencias Biológicas y de la Salud

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124074.pdf4.79 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons