Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2316

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGodínez Chaparro, Beatriz
dc.contributor.authorMata Bermúdez, Alfonso
dc.creatorMata Bermúdez, Alfonso
dc.date.accessioned2020-10-03T03:54:56Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T19:20:25Z-
dc.date.available2020-10-03T03:54:56Z-
dc.date.available2021-04-29T19:20:25Z-
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2316-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS FARMACEUTICASes_MX
dc.subjectMAESTRIAes_MX
dc.titleEstudio de los mecanismos de acción que participan en el efecto anti-alodínico del [6]-Gingerol en ratas neuropáticases_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Maestría en Ciencias Farmacéuticas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181406.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons