Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/22727

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorUnikel Santoncini, Claudia
dc.contributor.advisorRivera Márquez, José Alberto
dc.contributor.authorOropeza Aguirre, María Fernanda
dc.creatorOropeza Aguirre, María Fernanda
dc.date.accessioned2021-05-19T03:03:21Z-
dc.date.available2021-05-19T03:03:21Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/22727-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectMaestríaes_MX
dc.subjectMedicina Sociales_MX
dc.titlePrácticas alimentarias, control y transformación del cuerpo en estudiantes universitarios con riesgo de trastornos de la conducta alimentaria
dc.typeThesis
Appears in Collections:Maestría en Medicina Social

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cdt180521220317ffwe.pdfTesis1.44 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons