Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2083

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMontiel Ramos, Lisandro Atilio
dc.contributor.authorGarcía Casillas,Arturo César
dc.creatorGarcía Casillas,Arturo César
dc.date.accessioned2020-10-03T03:37:55Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:58:37Z-
dc.date.available2020-10-03T03:37:55Z-
dc.date.available2021-04-29T18:58:37Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2083-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS AGROPECUARIASes_MX
dc.subjectMAESTRIAes_MX
dc.titleRelación entre el B-hidroxibutirato sanguíneo y la producción de grasa y proteína de lechees_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Maestría en Ciencias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
182773.pdf4.89 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons