Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2038

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGutiérrez Tolentino, Rey
dc.contributor.authorMartínez Solís, Fátima Itzel
dc.creatorMartínez Solís, Fátima Itzel
dc.date.accessioned2020-10-03T03:36:53Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:57:37Z-
dc.date.available2020-10-03T03:36:53Z-
dc.date.available2021-04-29T18:57:37Z-
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/2038-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS AGROPECUARIASes_MX
dc.subjectMAESTRIAes_MX
dc.titleEvaluación del contenido de Aflatoxina B1 en alimentos para cabras y Aflatoxina M1 en leche cruda y queso de cabraes_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Maestría en Ciencias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
83571.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons