Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1973

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAlvarez Berber, Laura Patricia
dc.contributor.authorAguilar Santamaría, Lucía Lourdes
dc.creatorAguilar Santamaría, Lucía Lourdes
dc.date.accessioned2020-10-03T02:23:01Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:54:37Z-
dc.date.available2020-10-03T02:23:01Z-
dc.date.available2021-04-29T18:54:37Z-
dc.date.issued2004
dc.date.submitted2004
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1973-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS BIOLOGICASes_MX
dc.subjectDOCTORADOes_MX
dc.titleEvaluación de la actividad hipoglucemiante de los extractos de Cecropia obtusifolia Bertoles_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Doctorado en Ciencias Biológicas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90892.pdf2.82 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons