Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1871

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBertrán Vilá, Miriam
dc.contributor.advisorVázquez Medina, José Antonio
dc.contributor.authorFlores Pacheco, Nelly Angélica
dc.creatorFlores Pacheco, Nelly Angélica
dc.date.accessioned2020-10-03T02:18:20Z-
dc.date.accessioned2021-04-29T18:53:47Z-
dc.date.available2020-10-03T02:18:20Z-
dc.date.available2021-04-29T18:53:47Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019
dc.identifier.urihttps://repositorio.xoc.uam.mx/jspui/handle/123456789/1871-
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad Autónoma Metropolitana. Unidad Xochimilco
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCIENCIAS AGROPECUARIASes_MX
dc.subjectDOCTORADOes_MX
dc.titleEl sistema alimentario de San Pablo Villa de Mitla y su relación con el patrimonio gastronómicoes_MX
dc.typeThesises_MX
Appears in Collections:Doctorado en Ciencias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
190749.pdf3.54 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons